01 / 01

TOAMNA SE CULEG ROADELE

TOAMNA SE CULEG ROADELE

Sezonul de toamna 2022 a fost mai incarcat ca niciodata : ComicCon , Etertainment Arena, Demo Metal, Expo Apa, Print & Sing, Indagra, alaturi de diverse evenimente din toate domeniile : constructii, industrie,medicina veterinara, farmacie. Toata economia  pare ca isi revine si toata lumea intra din nou in joc.

A fost anul si sezonul in care am legat foarte multe parteneriate cu oameni si business-uri noi, dornici de afirmare in segmentul lor, pe langa expozantii cu istorie lunga de colaborare.

Standurile expozitionale joaca un rol important in prezentarea brandurilor , a serviciilor si produselor pentru fiecare segment in parte la evenimentele mult lipsite in ultimii doi ani.

Idei noi si locatii diverse construiesc din nou relatia client –furnizor pe langa viteza si facilitatile de comunicare oferite de noua tehnologie.

Standul din expozitie e din nou locul in care cererea si oferta se intalnesc, inovatia e la ea acasa iar economia creste.

Daca ai planuri pentru 2023 noi am inceput deja proiectele, luna mai se anunta varful de sezon, hai sa vorbim, stii cum sa ne gasesti!